top icon
Επικαιρότητα

«Διαρροή» για το νέο Peugeot 508

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγο η πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του νέου Peugeot 508 που θα δούμε να αποκαλύπτεται πλήρως στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Όπως έχουμε πολλάκις επισημάνει, τα σεντάν δεν διάγουν και τον καλύτερο εμπορικό τους βίο στις κατά τόπου αγορές. Εντούτοις, μεγάλοι κατασκευαστές της σύχγρονης αυτοκινητικής σκηνής, όπως η Peugeot, για παράδειγμα, μένουν σταθερές στο δόγμα των οικογενεικών οχημάτων τριών όγκων παρουσιάζοντας σε λίγες μέρες από σήμερα τη νέα γενιά του Peugeot 508. Το οποίο και «διέρρευσε» πριν λίγες ώρες σε σελίδα γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη μία και μόνη φωτογραφία του νέου 4θυρου μοντέλου των Γάλλων, τα στοιχεία που αποκομίζουμε είναι μάλλον πενιχρά, καθώς το μόνο ορατό σημείο είναι το σχήμα των πίσω φώτων που -τελικά- μοιάζουν αρκετά με εκείνα που είδαμε στο πρωτότυπο Instinct.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες που μέχρι και αυτή τη στιγμή έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για τόσο για το γνωστό i-Cockpit, το οποίο θα απαντάται ακόμα και στις βασικές εκδόσεις του μοντέλου, όσο και για τους γνώριμους επίσης 1.2 PureTech και 1.6 THP βενζινοκινητήρες, καθώς και για τους 1,5 και 2.0 BlueHDi κινητήρες του γκρουπ PSA που θα αναλάβουν την κίνηση του νέου Peugeot 508._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ