top icon
Επικαιρότητα

«Διαρροή» για τη νέα BMW M2 Competition

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα, η BMW θα παρουσιάσει στο Πεκίνο την έκδοση Competition της M2. Ας δούμε από σήμερα τι μας επιφυλάσσει η κορυφαία έκδοση του γερμανικού κουπέ.

Πολλά έχουν ήδη γραφτεί στο διεθνή Τύπο για την έκδοση Competition της BMW M2 και σήμερα, μέσω ενός blog από τη Σλοβενία, έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε για πρώτη φορά. Αλλά πρωτίστως, να πληροφορηθούμε τις τεχνικές περγαμηνές της, που φυσικά έχουν ως σημείο αναφοράς τον κινητήρα που φιλοξενείται κάτω από το εμπρός καπό. Σύμφωνα με τις ως άνω διαρροές, που εντούτοις δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η κορυφαία έκδοση της M2 θα κινείται από τον γνωστό 3λιτρο τούρμπο κινητήρα των Μ3/Μ4, με διαφορετικές όμως ρυθμίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το 6κύλινδρο διαμάντι των Βαυαρών θα αποδίδει για την περίσταση 410 ίππους –αντί για 431- εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 4,2 δλ. σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μέγιστη ροπή διαμορφώνεται στα 550 Nm.

Οπτικά, η BMW M2 Competition διαφοροποιείται χάρη στο σκουρόχρωμο περίγραμμα των εμπρός «νεφρών» και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τις διαφορετικές εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του. Νέες είναι και οι 19άρες ζάντες, ενώ «κληρονομιά» από την Μ4 είναι και το μαύρο κάλυμμα των εξωτερικών καθρεπτών.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με αλλαγές στην ανάρτηση, στα φρένα ή στα υπόλοιπα μηχανικά και μη μέρη της εν λόγω έκδοσης. Το όποιο μυστήριο, αν μη τι άλλο, αναμένεται να λυθεί στις 25 του μήνα, όταν η BMW αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα την έκδοση Competition στην Έκθεση του Πεκίνου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ