top icon
Επικαιρότητα

«Διαρροή» για τη νέα Porsche Panamera

Αυτή είναι η πρώτη ανεπίσημη ηλεκτρονική διαρροή του ταχύτερου σεντάν πολυτελείας του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια η Porsche.

Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας, σαφές είναι πως η νέα Porsche Panamera, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του φθινοπώρου στην Έκθεση του Παρισιού, διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές επιρροές από τις 718 Boxster και 718 Cayman, χάρη στις πι σμιλευμένες γραμμές τόσο του εμπρός, όσο και του πίσω μέρους. Το γερμανικό σεντάν, το οποίο αναμένεται να βρει στο διάβα του τις Mercedes CLS και Audi A7, βασίζεται στο δάπεδο MSB, το οποίο μπορεί να «υποστηρίζει» πισωκίνητα αλλά και τετρακίνητα μοντέλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χάρη στο νέο αυτό δάπεδο, οι μηχανικοί της εταιρείας κατάφεραν να εξοικονομήσουν περί τα 90 κιλά βάρους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η συνολική μάζα της νέας Panamera να κυμαίνεται, ανάλογα με την έκδοση, από 1.800 έως 1.900 το πολύ κιλά.

Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται επίσης πως στο νέο πίνακα οργάνων της δεύτερης γενιάς Panamera απαντώνται πλέον τέσσερις αυτόνομες ψηφιακές ενδείξεις εκατέρωθεν του κεντρικά τοποθετημένου αναλογικού στροφομέτρου.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νέα γκάμα V6 και V8 κινητήρων. Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, βέβαιο είναι πως η γκάμα θα περιλαμβάνει έναν νέο V8 4λιτρο κινητήρα βενζίνης. Φυσικά, με τούρμπο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ