top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέες εκδοχές του VW Amarok στη Φρανκφούρτη

Ο λόγος για το πρωτότυπο Aventura Exclusive και την πολυτελή έκδοση Dark Label.

Η VW μας αποκαλύπτει σήμερα δύο ενδιαφέρουσες εκδοχές του pick-up μοντέλου της που θα παρουσιαστούν επισήμως την επόμενη βδομάδα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το Amarok Aventura Exclusive concept βγάζει… μάτι χάρη στο κίτρινο χρώμα των εξωτερικών του επιφανειών (Turmeric Yellow Metalic) που είδαμε να λανσάρεται στο Golf και πρόσφατα στη ναυαρχίδα της γκάμας του Γερανού κατασκευαστή. Σχεδιαστικά, ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα χάρη στην πληθώρα διακοσμητικών, τους τροχούς διαμέτρου 19 ιντσών και τους bi-xenon προβολείς. Στο εσωτερικό η προσπάθεια να «πιάσει» σε χλιδή τη νέα X-Class της Mercedes είναι εμφανής, με τα ηλεκτρικά καθίσματα, τα οποία ρυθμίζονται με 14 διαφορετικούς τρόπους, το μαύρο δέρμα, την κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα πλοήγησης να έχουν τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κάτω από το εμπρός καπό δεσπόζει ένας 3λιτρος V6 κινητήρας ντίζελ, ο οποίος αποδίδει 258 ίππους -34 επιπλέον σε σχέση με την ισχυρότερα σήμερα εκδοχή του μοντέλου. Σύμφωνα με την VW, η ροπή του ανέρχεται στα 550 Nm.

Σε ότι αφορά την έκδοση Dark Lebel, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με απόδοση 163 και 204 ίππων από την επόμενη άνοιξη. Θα διατίθεται δε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 8, με κίνηση στους πίσω ή και σε όλους τους τροχούς. Σε επίπεδο, αισθητικής, σημείο αναφοράς αποτελούν το γκρι χρώμα των μεταλλικών επιφανειών, οι διαφορετικοί τροχοί των 18 ιντσών καθώς και οι σκουρόχρωμες επενδύσεις στο εσωτερικό._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ