top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Skoda Fabia

Με αφορμή την κατάκτηση του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία WRC 2.

Θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στις αγωνιστικές κατασκευές της Skoda Motorsport και με αφορμή τον τίτλο που κατέκτησε φέτος η ομάδα στην κατηγορία WRC 2, οι Τσέχοι παρουσιάζουν σήμερα μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του γνωστού μας Fabia, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 1.300 αντίτυπα. Για την περίσταση, την κίνηση παρέχει ο γνωστός 1.400άρης TSI κινητήρας του Ομίλου VW, ο οποίος αποδίδει 125 ίππους προσφέροντας, σε συνδυασμό με το γνωστό DSG «διπλόδισκο» κιβώτιο, τελική ταχύτητα 203 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 8,8 δλ.

Προκειμένου να προσδώσουν μια πιο σπορτίφ χροιά σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, η συγκεκριμένη έκδοση είναι εφοδιασμένη με διαφορετική ανάρτηση, με πιο «χαμηλά» ελατήρια και πιο σφικτά αμορτισέρ σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της οικογένειας. Επίσης, διαφορετικό είναι το τελικό της εξάτμισης και φυσικά οι πράσινες για την περίσταση ζάντες ελαφρού κράματος που έχουν διάμετρο 17 ίντσες.

Από εκεί και πέρα, το επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία, όπως σύστημα πλοήγησης, α νέα εμπρός καθίσματα, τα οποία είναι και θερμαινόμενα, κάμερα οπισθοπορείας, keyless σύστημα εισόδου και adaptive cruise control. Από τον Φεβρουάριο του 2018 τα 1.300 αντίτυπα της έκδοσης θα είναι διαθέσιμα στις αγορές της Τσεχίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Γαλλίας, της Ισλανδίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Βουλγαρίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Νορβηγίας, της Εσθονίας και της Λετονίας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ