top icon
Επικαιρότητα

Ένα νέο μικρό SUV από τη Skoda για την Κίνα

Η Skoda προτίθεται να παρουσιάσει σε μία εβδομάδα από σήμερα στην Έκθεση του Πεκίνου ένα μικρό SUV που θα εμπλουτίσει έτι περαιτέρω τη γκάμα της στη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή, ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που πωλούνται στο σύνολο της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου ταξινομείται στην Κίνα. Και το στοιχείο αυτό από μόνο του… λέει πολλά για τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει η συγκεκριμένη αγορά για κάθε μικρό ή μεγάλο κατασκευαστή. Ένας από αυτούς ασφαλώς είναι και η Skoda, η οποία πέρσι είδε τις πωλήσεις της στην αχανή αυτή χώρα να αγγίζουν τις 325.000 μονάδες, επίδοση αυξημένη κατά 2,5% σε σχέση με εκείνη του 2016. Στο πλαίσιο της περεταίρω ενίσχυσης της παρουσίασης της στο εν λόγω τερέν, η τσέχικη φίρμα είναι καθ’ όλα έτοιμη να παρουσιάσει στην επερχόμενη στις 25 του μήνα Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας το τρίτο, μετά τα Karoq και Kodiaq, SUV της, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες των αγοραστών της χώρας.

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο ίδιο δάπεδο με εκείνο στο οποίο «πατά» σήμερα το ομόσταυλο Seat Arona. Προς το παρόν, πάντως, οι Τσέχοι δεν αποκαλύπτουν ούτε το όνομα του εν λόγω μοντέλου, ούτε λεπτομέρειες που να αφορούν στο τεχνολογικό του ποιόν, καθώς αυτή τη στιγμή τα μόνα επίσημα στοιχεία αφορούν στα τρία σκίτσα τα οποία σήμερα σας παραθέτουμε. Μολαταύτα, οι πρώτες ανεπίσημες διαρροές αναφέρουν πως το νέο «μικρό» αυτό SUV θα λέγεται Kamiq, όνομα που είναι πολύ πιθανό να διατηρηθεί και στην ευρωπαϊκή εκδοχή του μοντέλου, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο 2018._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ