top icon
Επικαιρότητα

«Ένεση» 30 επιπλέον ίππων για τις Porsche 911 Carrera S, Carrera 4S και Targa 4S

Σε περίπτωση που οι 420 ίπποι του «βασικού» κινητήρα σας φαίνονται λίγοι, η Porsche έχει τη λύση…

Η Porsche ανακοίνωσε πως προσφέρει ένα έξτρα «κιτ» βελτίωσης που «απευθύνεται» αποκλειστικά στον 6κύλινδρο κινητήρα τούρμπο που κινεί όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις της νέας 911 που κοσμούνται από το γράμμα S (Carrera S, Carrera 4S, Targa 4S). Πιο συγκεκριμένα, χάρη στους μεγαλύτερους υπερτροφοδότες και το νέο σύστημα εξαγωγής με τις δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος του αμαξώματος, ο γνωστός κινητήρας μπόξερ των 3,0 λίτρων αποδίδει τώρα 30 επιπλέον φτάνοντας πλέον τους 450. Η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει τίποτα για τη ροπή του αναβαθμισμένου κινητήρα της (να υποθέσουμε λοιπόν ότι παραμένει στα 500 Nm;), ούτε και για τις επιδόσεις που καταφέρνει να χαρίσει στο «βιταμινούχο» κουπέ της. Το πακέτο βελτίωσης περιλαμβάνει επίσης το γνωστό μας Sport Chrono Package σε συνδυασμό με τις ενεργές» βάσεις κινητήρα της εταιρείας καθώς και μικρές βελτιώσεις στο σύστημα ψύξης των φρένων.

Όπως ανακοινώθηκε, η τιμή για όλα τα παραπάνω θα επιβαρύνει το κόστος αγοράς των Carrera S, Carrera 4S και Targa 4S τουλάχιστον κατά 10.139 ευρώ.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, η Porsche ανακοίνωσε μερικές ακόμα προσθήκες στη γκάμα των μοντέλων της που αφορούν σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς και επιπλέον… παροχές και δυνατότητες που έχουν να κάνουν με τα συστήματα συνδεσιμότητας των αυτοκινήτων της._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ