top icon
Επικαιρότητα

Έως και 1 εκ. € η τιμή για μια μεταχειρισμένη Porsche 911 R

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου, μια από τις πιο εμβληματικές εκδόσεις της σύγχρονης «911», είναι πολύ πιθανό να 6πλασιάσει σήμερα την τιμή της στην αγορά του μεταχειρισμένου.

Η σπανιότητα της 911 R, σε συνδυασμό με την υψηλή από την πρώτη στιγμή ζήτησή της, φαίνεται πως έχουν κυριολεκτικά εκτοξεύσει την τιμή του αυτοκινήτου στην αγορά του μεταχειρισμένου. Σύμφωνα με την Motoring Research και την Magnitude Finance, πολλές ελαφρώς «χρησιμοποιημένες» 911 R πωλούνται σε τιμές που αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 1 εκ. €. Οι περισσότερες από τις εν λόγω «εμπορικές πράξεις», όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν γίνονται μέσω επίσημων αγγελιών στο διαδίκτυο, αλλά εν κρυπτώ και παραβύστω, με πρωτοβουλία ασφαλώς των νυν ιδιοκτήτων-συλλεκτών του αυτοκινήτου.

Οι συγκεκριμένες πωλήσεις επιβεβαιώνονται μάλιστα και από πολλούς επίσημους ανά τον κόσμο αντιπροσώπους της γερμανικής φίρμας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η συνολική παραγωγή των μόλις 991 αντιτύπων της χειροκίνητης 911 R, είχε εξαντληθεί ήδη από τη στιγμή της επίσημης παρουσίασής της.

Κάτι αντίστοιχο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και την ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού περιοδικού Autocar, παρατηρείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και με την Porsche Macan, αυτή τη φορά όχι λόγω της σπανιότητας της, αλλά με αφορμή του μεγάλου χρόνου αναμονής που παρατηρείται σήμερα για την παραλαβή ενός καινούργιου αντιτύπου της σειράς, που αγγίζει έως και τους οκτώ περίπου μήνες._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ