top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο: Seat Ateca X-Perience

Πιο περιπετειώδη περιβολή αλλά και βελτιωμένες εκτός δρόμου εμπειρίες για την άρτι παρουσιασθείσα έκδοση X-Perience του Seat Ateca.

Ακολουθώντας τα χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης του μικρομεσαίου Leon, οι Ισπανοί δημιουργούν μια αντίστοιχη σε φιλοσοφία παραλλαγή του νέου της crossover. Αισθητικά, το νέο αυτό X-Perience, το οποίο επίσημα θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Παρισιού την επόμενη βδομάδα, διαφοροποιείται από τα «συμβατικά» Ateca, χάρη στους διαφορετικούς τροχούς και τα ελαστικά υψηλού προφίλ, το αυξημένο ύψος του αμαξώματος από το έδαφος, την προστατευτική ποδιά κάτω από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τα αλουμινένια «φιλέτα» στο πλάι, τους λασπωτήρες, τις ράγες οροφής, αλλά και το… στρατιωτικό πράσινο χρώμα των εξωτερικών επιφανειών, το οποίο, σύμφωνα με την Seat, αποδεικνύεται πιο ανθεκτικό στις μικροεπαφές με κλαδιά δέντρων κοκ.             

Στο εσωτερικό, η εταιρεία επέλεξε καφέ αποχρώσεις σε ότι αφορά στις ταπετσαρίες, οι οποίες διανθίζονται από πράσινες και πορτοκαλί πινελιές.

Την κίνηση προσφέρει ο 2λιτρος τουρμποντίζελ των Ισπανών, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους μεταφέροντας την κίνηση σε όλους του τροχούς μέσω του γνωστού πολύδισκου συμπλέκτη της Haldex. Το όλο αυτό «πακέτο» συνδυάζεται μ' ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις.

Το νέο Seat AtecaX-Perience αναμένεται να ενταχθεί στη γκάμα της εταιρείας μέσα στην επόμενη χρόνια._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ