top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο σκίτσο του νέου VW T-Roc

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες απομένουν για την επίσημη αποκάλυψη του νέου T-Roc που εισάγει την VW στην αρένα των μικρών-μεσαίων crossover μοντέλων και ιδού μια ακόμα επίσημη… νύξη για το σχεδιαστικό του ποιόν. 

Το νέο VW TRoc, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 23 Αυγούστου μέσω του διαδικτύου, αποτελεί μια ακόμα πρόταση του γερμανικού ομίλου στην αρένα των μικρών-μεσαίων crossover μοντέλων. Δομικά, βασίζεται στο ίδιο ακριβώς δάπεδο, το γνωστό σε όλους πλέον MQB, με εκείνο του Q2 διαθέτοντας μάλιστα το ίδιο ακριβώς μεταξόνιο με την πιο premium πρόταση της Audi, αλλά οριακά μικρότερο μήκος σε σχέση με ένα 5θυρο Golf. Παρ’ όλα αυτά, η VW υπόσχεται πως στην καμπίνα, η μορφή της οποίας προς το παρόν δεν αποκαλύπτεται, θα προσφέρει χώρους αντάξιους των υπολοίπων μοντέλων της αγοράς.

Στα μηχανικά μέρη, η VW θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Η αλήθεια είναι πως το… ράφι της στον εν λόγω τομέα είναι τόσο πλήρες ώστε να μην υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι το διαφορετικό. Έτσι, την αφετηρία της γκάμας θα αποτελεί ο γνώριμος 3κύλινδρος TSI 1.000άρης κινητήρας των 115 ίππων, ενώ αμέσως μετά το «παρών» θα δώσει ο νέος 1.500άρης των 150 ίππων που είδαμε στο νέο Golf. Φυσικά, η γκάμα θα διαθέτει και εκδόσεις με κινητήρες ντίζελ, τους γνωστούς 1.6 TDI και 2.0 TDI._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ