top icon
Επικαιρότητα

F1 in Schools: «Νιώθουμε περήφανοι!»

Το περιοδικό μας επικοινώνησε και με τον διοργανωτή του προγράμματος F1 in Schools, σε Ελλάδα και Κύπρο, κύριο Δημήτρη Πολυματίδη, ο οποίος μας δήλωσε σχετικά με την μεγάλη επιτυχία της Infinite Racing.

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτή την επιτυχία και δικαιωμένοι όλοι όσοι ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια να δώσουμε ευκαιρίες και κίνητρα στα ελληνόπουλα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Υποστηρίζοντας το πρόγραμμα F1 in Schools, προσφέρουμε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο για την ενίσχυση της νεανικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην χώρα μας, καθώς και για την ανάδειξη της δημιουργικότητας και του ταλέντου των Ελλήνων μαθητών, δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον τους σε μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο που βιώνει η πατρίδα μας».

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι τα δικαιώματα υλοποίησης του προγράμματος σε μία χώρα -δεν είναι δωρεάν- γι’ αυτό στις περισσότερες χώρες οι μαθητές πληρώνουν τέλη για να συμμετέχουν στους αγώνες. Έπειτα όμως από προσπάθειες των Ελλήνων διοργανωτών, έχει επιτευχθεί να προσφέρεται ανιδιοτελώς και δωρεάν η συμμετοχή στον διαγωνισμό σε μαθητές από Ελλάδα και Κύπρο, πληρώνοντας επί πέντε χρόνια τα δικαιώματα στους διοργανωτές στην Αγγλία με αποτέλεσμα να επιτρέπεται και να υλοποιείται ο διαγωνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο!

Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί στο τεύχος Νοεμβρίου, του οποίου η προετοιμασία βρίσκεται ήδη στην τελική της ευθεία, θα έχουμε αφιέρωμα σε αυτή την τεράστια Ελληνική επιτυχία!_Μ. Σαλ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ