top icon
Επικαιρότητα

FIM MXGP Motocross: έρχεται στην Ευρώπη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα επαγγελματικά αυτοκίνητα του FCA Group είναι ο επίσημος χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross.

Υπερασπιζόμενος τον τίτλο του ο πρωταθλητής Tony Cairoli είναι ο πρεσβευτής της εταιρείας και εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη. Μετά από την εναρκτήρια εκδήλωση στην Παταγονία, οι αναβάτες θα κατευθυνθούν στην πίστα του Valkenswaard, στην Ολλανδία, η οποία θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση στην γηραιά Ήπειρο την Κυριακή 18 Μαρτίου. Ο πρωταθλητής που υπερασπίζεται τον τίτλο είναι ο Tony Cairoli ο οποίος, αφού έχει έρθει πρώτος στον 1ο αγώνα και δεύτερος στον 2ο αγώνα στην Παταγονία, μπορεί ήδη να περηφανεύεται για τους 47 βαθμούς στην βαθμολογική κατάταξη, όπου μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ανταγωνιστή του. Ο Tony Cairoli είναι ο πρεσβευτής της Fiat Professional και η Fiat Professional θα είναι ο επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος για τρίτη χρονιά.

Η Fiat Professional έχει δημιουργήσει μία ειδική προσφορά για όλους τους λάτρεις του πρωταθλήματος MXGP. Οι θεατές σε οποιαδήποτε από τις ευρωπαϊκές σκηνές του πρωταθλήματος θα λάβουν πέντε συνολικά έτη εγγύησης εάν αγοράσουν ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο από την γκάμα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ