top icon
Επικαιρότητα

Ford: ανανέωση για τη σειρά Tourneo

Tην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών επέλεξε η Ford για να παρουσιάσει τα ανανεωμένα μοντέλα μεταφοράς προσωπικού της σειράς Tourneo.

 

Ανανεωμένα αισθητικά, εμπλουτισμένα με νέες τεχνολογίες και με τη δύναμη των εξελιγμένων κινητήρων EcoBlue τα Tourneo Courier, Tourneo Connect και Tourneo Custom πρόκειται να λανσαριστούν στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι τα μέσα του 2018. Με το στιλ, την ευελιξία και τις πολυάριθμες δυνατότητές τους φιλοδοξούν να πείσουν εκείνους που αναζητούν ένα επιβατικό όχημα πέντε, επτά, οκτώ ή εννέα θέσεων.

Στην κορυφή της γκάμας, το 8/9θέσιο Tourneo Custom διακρίνεται για την σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ η νέα premium καμπίνα του διαθέτει ένα μοναδικό στην κατηγορία σύστημα πίσω καθισμάτων, με έξι ανεξάρτητα καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη. Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τους εμπόρους της Ford. Το Tourneo Connect, που κυκλοφορεί σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, συνοδεύεται από αποδοτικούς νέους κινητήρες, όπως ο νέος 1.5-litre EcoBlue diesel με επιλογή οκτατάχυτου, αυτόματου κιβωτίου και ο χιλιάρης EcoBoost βενζινοκινητήρας με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Οι μηχανικές εκδόσεις εφοδιάζονται στάνταρ με εξατάχυτα κιβώτια. Το συμπαγές, πενταθέσιο Tourneo Courier έρχεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, στάνταρ εξατάχυτο κιβώτιο, τεχνολογία SYNC 3 και ανανεωμένη σχεδίαση εμπρός τμήματος. Τα νέα μοντέλα Tourneo Courier και Tourneo Connect θα διατίθενται από τα μέσα του 2018.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ