top icon
Επικαιρότητα

Goodyear Dunlop: Νέος Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης

Η Goodyear Dunlop ανακοινώνει το διορισμό του Samuel Cunado ως νέου Γενικού Διευθυντή Νότιας Ευρώπης της εταιρείας, με ισχύ από την 1η Αυγούστου 2016.

Ο Samuel Cunado θα πάρει τη θέση του Luca Crepaccioli, ο οποίος με τη σειρά του προάγεται ως Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος των επιβατικών ελαστικών της Goodyear με έδρα τα γραφεία της εταιρείας στο Ντουμπάι. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Cunado θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές της Ιταλίας και της Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα επιβλέπει και τις αγορές στις χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο Samuel Cunado προέρχεται από τις δραστηριότητες της Goodyear στις αγορές της Λατινικής Αμερικής με πλούσιο βιογραφικό και ηγετικούς ρόλους στα τμήματα marketing και πωλήσεων της εταιρείας. Ο κ. Cunado διαθέτει επίσης εκτεταμένη εμπειρία σε όλα τα κανάλια των πωλήσεων, που αποκτήθηκε στις Η.Π.Α. και στην Λατινική Αμερική.

Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 66.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 49 εγκαταστάσεις σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ