top icon
Επικαιρότητα

H Bosch «φρενάρει» την παραγωγή της BMW

Σημαντικά προβλήματα στην απρόσκοπτη «ροή» συγκεκριμένων τμημάτων της γερμανικής Bosch που προορίζονται για τα συστήματα διεύθυνσης των αυτοκινήτων της Βαυαρικής εταιρείας έχουν προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στην παραγωγική διαδικασία σε πολλές μονάδες παραγωγής της τελευταίας ανά τον κόσμο.

Την είδηση ότι πολλά εργοστάσια κατασκευής οχημάτων της BMW έχουν βάλει «φρένο» στη παραγωγική τους διαδικασία –πληροφορία που δημοσίευσε αρχικά το περιοδικό Focus- εξαιτίας της αδυναμίας της Bosch να προμηθεύσει εγκαίρως του Βαυαρούς με συγκεκριμένα εξαρτήματα, ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ο ίδιος ο Γερμανός κατασκευαστής, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωσή του τα εξής:

«Επωφελούμαστε από την ευελιξία των διαδικασιών στα εργοστάσια μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις. Αναμένουμε πως η Bosch, ως υπεύθυνος προμηθευτής, θα αποζημιώσει τις απώλειές μας».

Σύμφωνα με τον Markus Duesmann, το «φρένο» αφορά στις μονάδες παραγωγής της Λειψίας και του Μονάχου στη Γερμανία, στην Κίνα στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή Tiexi της Shenyang, καθώς και σε εκείνο που έχει την έδρα του στο Rosslyn της Ν. Αφρικής. Όπως έγινε γνωστό, τα μοντέλα που «επηρεάζονται» άμεσα από την έλλειψη των εν λόγω τμημάτων είναι οι Σειρές 1, 2, 3 και 4._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ