top icon
Επικαιρότητα

H Lamborghini Urus θέλει το ρεκόρ στο Nurburgring

Η ιταλική εταιρεία επιθυμεί να εκθρονίσει την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio από το θρόνο της στην Πράσινη Κόλαση.

Το κυνήγι της απόλυτης επίδοσης στο Nurburgring συνεχίζεται με τους ιθύνοντες της Lamborghini να είναι αυτοί που σηκώνουν το γάντι δηλώνοντας ευθαρσώς πως επιθυμούν να κατακτήσουν στο συγκεκριμένο πεδίο αντιπαράθεσης το θρόνο στην κατηγορία των SUV μοντέλων, Με άρμα, φυσικά, τη νέα Urus. Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος του τμήματος R&D της εταιρείας, Maurizio Reggiani, η Lamborghini θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ των 7 λεπτών, 51 δευτερολέπτων και 70 εκατοστών, το οποίο η Alfa Romeo κατέκτησε με την Stelvio Quadrifoglio πριν λίγους μήνες στο συγκεκριμένο τερέν, την προσεχή κιόλας άνοιξη. Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός μηχανικός δήλωσε σε εκπροσώπους του βρετανικού Τύπου τα εξής:

«Θα το επιχειρήσουμε. Πρέπει όμως να περιμένουμε να βελτιωθεί η θερμοκρασία και ο καιρός. Θα επιστρέψουμε στο Nurburgring την άνοιξη».

Το ερώτημα βέβαια παραμένει πάνω στο τραπέζι: Πόσοι από τους δυνητικούς αγοραστές της νέας Lamborghini Urus, αλλά και αντίστοιχων μοντέλων του είδους, όπως η «τροπαιούχος» Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και η Porsche Cayenne Turbo, ενδιαφέρονται πραγματικά για μια επίδοση-ρεκόρ στο ‘Ring; Και πόσοι από αυτούς θα επιχειρήσουν άραγε να μπουν με το… απαστράπτον SUV τους σε μια πίστα οδηγώντας το κόντρα στο χρονόμετρο με το δεξί πόδι στο πάτωμα;

Όπως και να ‘χει, η νέα Lamborghini Urus των 650 ίππων (διαβάστε εδώ την πλήρη περιγραφή του ιταλικού SUV) θα επιχειρήσει να βάλει το όνομά της στην κορυφή της σχετικής λίστας στην κατηγορία των Sport Utility Vehicles, με τρόπο ανάλογο με την Huracan Performante, που δυστυχώς δεν πρόλαβε και πολύ να… χαρεί την ανοιξιάτικη επίδοση των 6 λεπτών και 52.01 δλ. στη γερμανική πίστα-ειδική διαδρομή, καθώς η Porsche ήρθε με χρόνο 6:47.30 να δώσει την απάντησή της στα τέλη Σεπτεμβρίου με την πισωκίνητη 911 GT2 RS των 700 ίππων._Χ.Α.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ