top icon
Επικαιρότητα

H Rolls-Royce συνεργάζεται με τo National Geographic για τη νέα Cullinan

Λίγους μήνες πριν το ντεμπούτο του πρώτου της SUV μοντέλου, η Rolls-Royce ανακοινώνει μια ενδιαφέρουσα σύμπραξή της το National Geographic.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές κρατούν εν κρυπτώ τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια εξέλιξης ενός νέου μοντέλου, οι ιθύνοντες της RollsRoyce ακολουθούν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα της νέας Cullinan. Παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου διεξάγονται για περισσότερα από τρία χρόνια, η Rolls-Royce «στέλνει» τώρα τα πρωτότυπα του νέου sport utility μοντέλου της στην Ευρώπη, στη Μ. Ανατολή και στις Η.Π.Α. για το τελικό shakedown τους.

Το διεθνές αυτό ταξίδι ξεκινάει αύριο, 4 Απριλίου, στα highlands της Σκωτίας, συνεχίζοντας στην Αυστρία, στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια στην αμερικανική ήπειρο, με την Rolls-Royce να επισημαίνει πως στη πορεία αυτή θα υπάρξουν για την Cullinan «πολλαπλές εκτός δρόμου προκλήσεις». Στην ομάδα που θα διεξάγει για λογαριασμό της βρετανικής εταιρείας την εν λόγω… περιοδεία, που επισήμως φέρει την ονομασία «The Final Challenge», θα ενταχθούν και επίλεκτα μέλη του δικτύου National Geographic, τα οποία θα κινηματογραφούν αλλά και θα φωτογραφίζουν τη νέα Cullinan καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος τίθεται ο Cory Richards, ο οποίος έχει αποσπάσει το 2012 τον τίτλο του National Geographic Adventurer.

Τα αποτελέσματα της εν λόγω συνεργασία μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Rolls-Royce καθώς και στις παρακάτω διεθυύνσεις: www.Rolls-RoyceMotorCars.com και www.nationalgeographic.com/rollsroycecullinan. _X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ