top icon
Επικαιρότητα

Η Land Rover γιορτάζει τα 70 της χρόνια (+video)

Ακριβώς επτά δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που η βρετανική εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο.

Ήταν 30 Απριλίου του 1948 όταν η Land Rover παρουσίασε στην Έκθεση του Άμστερνταμ στην Ολλανδία το πρώτο της μοντέλο. Έκτοτε, πολύ νερό κύλισε στο αυτοκινητικό αυλάκι της βρετανικής εταιρείας, η οποία μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κατασκευάσει πάνω από 7 εκ. οχήματα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ισάριθμων αγοραστών ανά την υφήλιο.

Θέλοντας να γιορτάζει τη σημαντική αυτή επέτειο, η Land Rover έχει διοργανώσει στις 22.00 ώρα Ελλάδας μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Land Rover Classic Workshop, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτύου (βρείτε το σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου). Κατά τη διάρκεια της εν λόγω φιέστας, οι ιθύνοντες της βρετανικής εταιρείας θα έχουν «μαζί» τους, δίπλα στα «τρέχοντα» μοντέλα της γκάμας της, πολλά από τα εμβληματικά τετράτροχα του παρελθόντος της, όπως είναι το πρώτο πρωτότυπό της, το HUE, αλλά και το πρώτο 2πορτο Range Rover.

«Η Land Rover γεννήθηκε με την παρουσίαση ενός μόνο οχήματος. Σήμερα, η οικογένειά των SUV μας είναι η απόδειξη του πρωτοποριακού και καινοτομικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τη Land Rover για επτά δεκαετίες», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Land Rover, Ralf Speth._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ