top icon
Επικαιρότητα

Η Porsche «παρακολουθεί» τους πελάτες της!

Στόχος είναι να εντοπίζονται όλοι όσοι αγοράζουν μια Porsche προκειμένου να κερδοσκοπήσουν μεταπουλώντας την στην αγορά του μεταχειρισμένου.

Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον πως πολλά «εξωτικά» αυτοκίνητα της αγοράς δεν αποκτώνται από οδηγούς που είναι διατεθειμένοι να απολαύσουν τις αρετές τους στο δρόμο, αλλά από κερδοσκόπους-συλλέκτες που τα «τοποθετούν» στο γκαράζ τους και εν συνεχεία τα μεταπωλούν αποκομίζοντας, χάρη στη σπανιότητά τους, παράλογα υψηλά κέρδη στην αγορά του μεταχειρισμένου. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα φαινόμενο γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στους ανθρώπους της Porsche –και όχι μόνο βέβαια- οι οποίοι, έστω και με καθυστέρηση, δηλώνουν πλέον πως ήρθε η ώρα να μπει οριστικό φρένο στις εν λόγω «συμπεριφορές».

Επ’ αυτού, ο επικεφαλής του τμήματος των εκδόσεων  GT της εταιρείας, Andreas Preuninger, δήλωσε μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Car & Driver:

«Προσωπικά μου αρέσει να βλέπω τα αυτοκίνητα μας να οδηγούνται. Για αυτό άλλωστε τα κατασκευάζουμε. Είναι πολύ καλά για να κάθονται σε ένα γκαράζ και να μαζεύουν σκόνη. Δεν μου αρέσει μερικοί να αγοράζουν τα αυτοκίνητα μας για να βγάζουν λεφτά. Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μας κάτι τέτοιο. Ο στόχος που περιορίζουμε την παραγωγή μας σε μερικά μοντέλα δεν είναι για να αποκτούν περισσότερη αξία».

Και προσέθεσε:

«Παρακολουθούμε ήδη πολύ στενά πως και μέσω ποιών ανθρώπων αλλάζουν χέρια τα αυτοκίνητα μας. Εμείς δεν κατασκευάζουμε πολλά αυτοκίνητα οπότε ξέρουμε καλά τους περισσότερους πελάτες μας. Θέλουμε να ξέρουμε το όνομα του ιδιοκτήτη για κάθε αυτοκίνητο που φτιάχνουμε»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ