top icon
Επικαιρότητα

Η Seat χορηγικός εταίρος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας

Η Seat θα συνεργαστεί με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας μέχρι τον Μάρτιο του 2021, με τη συμφωνία χορηγίας να περιλαμβάνει το FIFA World Cup Russia 2018 και το UEFA Euro 2020.

Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθιστώντας τη SEAT χορηγό της Εθνικής Ομάδας μέχρι τον Μάρτιο 2021. Με τη συμφωνία αυτή η SEAT θα αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο της Εθνικής Ομάδας και θα είναι ένας από τους χορηγούς της στο FIFA World Cup Russia 2018 που ξεκινά στις 14 Ιουνίου, καθώς και στο Euro 2020 το οποίο διεξάγεται σε 11 χώρες. Με τη συμφωνία αυτή η SEAT επιδιώκει να φέρει τη μάρκα πιο κοντά στους φίλους του ποδοσφαίρου και να ενισχύσει περαιτέρω την προβολή της.

Η SEAT κάνει το ντεμπούτο της ως χορηγικός εταίρος της Ισπανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στις 3 Ιουνίου, στον φιλικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί κατά της Ελβετίας που θα διεξαχθεί στη Villarreal. Από το χρονικό αυτό σημείο μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η εταιρεία θα είναι παρούσα σε τουλάχιστον 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δραστηριότητες προώθησης με κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ