top icon
Επικαιρότητα

Η Volvo αυξάνει την παραγωγή του XC40

Η αυξημένη ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο ωθεί τους Σουηδούς στην αύξηση της παραγωγής του μικρού SUV της μάρκας.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η Volvo έχει δεχτεί πάνω από 80.000 παραγγελίες για το νέο XC40, αριθμός που ολοένα και αυξάνεται με δεδομένη τη διαρκώς ανοδική εμπορική απήχηση του μοντέλου στις ανά τον κόσμο αγορές. Προκειμένου λοιπόν να καλυφθεί η εν λόγω ζήτηση, οι ιθύνοντες της σουηδικής εταιρείας ανακοίνωσαν σήμερα πως θα αυξήσουν την παραγωγή του μοντέλου τους. Τόσο στη μονάδα κατασκευής οχημάτων στο Ghent του Βελγίου, το οποίο «απελευθερώνεται» σε δυναμική μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του υφιστάμενων S60 και V60 (σ.σ.: θυμίζουμε ότι το νέο S60 θα κατασκευάζεται στη Σουηδία και το νέο V60 στη Σουηδία), όσο και στο εργοστάσιο του Luqiao στην Κίνα, που από το πρώτο μισό του 2019 θα αρχίζει να κατασκευάζει το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018.

Επιπλέον, η Volvo ανακοίνωσε προ ολίγου ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα των νέων μικρότερων μοντέλων της με την εισαγωγή προτάσεων που θα «πατούν» στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture, αντικαθιστώντας το τρέχον V40.

«Η κατηγορία των μικρών SUV είναι τώρα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς, και με αυτά τα επιπλέον μοντέλα που θα βασίζονται σε CMA, αναμένουμε μεγαλύτερα οφέλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Volvo, Hakan Samuelsson.

Όπως ανακοινώθηκε, τα νέα μοντέλα που θα βασίζονται στο δάπεδο CMA θα περιλαμβάνουν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία θα πωλούνται σε όλη την υφήλιο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ