top icon
Επικαιρότητα

ΙΑΑ 2017: Opel Grandland X

Tο νέο Grandland X, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην πόλη της Φρανκφούρτης, θα είναι το πρώτο Opel που θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση.

Ο CEO της Opel Michael Lohscheller εγκαινίασε με Συνέντευξη Τύπου το περίπτερο της Opel στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ανοιχτό καθημερινά έως 24 Σεπτεμβρίου). Παρουσία 300 εκπροσώπων του Τύπου και του CEO του Groupe PSA, Carlos Tavares, ο CEO της Opel παρουσίασε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Η μάρκα προτίθεται να ταράξει τα νερά της ανερχόμενης κατηγορίας SUV με το συμπαγές Grandland X. Ο Lohscheller ανακοίνωσε επίσης, ότι το νέο μοντέλο θα διατίθεται σύντομα με νέο κορυφαίο κινητήρα diesel και οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, το Grandland X θα είναι το πρώτο Opel που θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση.

«Το νέο μας Grandland X σε plug-in υβριδική έκδοση είναι το επόμενο τρανταχτό παράδειγμα των ευκαιριών που μας περιμένουν με την ένταξή μας στον όμιλο PSA» δήλωσε ο Lohscheller στη συνέντευξη τύπου. «Θα ακολουθήσουμε προσεκτικά αυτό το δρόμο», ολοκλήρωσε. Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν και το νέο Insignia, με το δυναμικό GSi να συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Opel στις σπορ λιμουζίνες με αυτό το κάτι διαφορετικό, ενώ το τετρακίνητο Country Tourer απευθυνεται στους λάτρεις της περιπέτειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ