top icon
Επικαιρότητα

Ηλεκτρικό πρωτότυπο από την Infiniti τον Ιανουάριο

Εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας αποκάλυψε πως η Infiniti θα παρουσιάσει στις αρχές του νέου έτους ένα σπορ πρωτότυπο που θα κινείται αποκλειστικά με την αρωγή ενός ή και περισσοτέρων ηλεκτροκινητήρων.

Την αποκάλυψη έκανε σε Βρετανούς δημοσιογράφους ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Infiniti, Alfonsa Albaisa, δηλώνοντας πως δεν θα πρόκειται για μια ηλεκτρική εκδοχή κάποιου υπάρχοντος μοντέλου της γκάμας της εταιρείας, αλλά για μια πρόταση που θα βασίζεται  σε μια νέα πλατφόρμα που ουδεμία σχέση θα έχει με εκείνη του ομόσταβλου και αμιγώς ηλεκτρικού, επίσης, Nissan Leaf. Όπως ξεκαθάρισε ο Albaisa, στόχος της Infiniti είναι το πρωτότυπο αυτό να… μετουσιωθεί μέσα στο 2019 σ' ένα μοντέλο που θα ενταχθεί αμέσως μετά στη γκάμα των διαθέσιμων προτάσεων του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Η πρεμιέρα του πρωτοτύπου θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στην Έκθεση του Ντιτρόιτ στις ΗΠΑ, ενώ προς το παρόν άγνωστες παραμένουν οι επιμέρους προδιαγραφές του. Θυμίζουμε πως το τελευταίο χρονικά ηλεκτικό πρωτότυπο που είδαμε από το στρατόπεδο της Infiniti ήταν τον Emerge-E που αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2012 στην Έκθεση της Γενεύης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ