top icon
Επικαιρότητα

Και σε δεύτερη μονάδα παραγωγής «μπαίνει» το Skoda Karoq

Η αυξημένη ζήτηση ωθεί τους Τσέχους να προσθέσουν στην αλυσίδα παραγωγής της υφιστάμενης μονάδας τους στην Mlada Boleslav και το νέο Karoq.

Από αυτόν κιόλας τον μήνα μία νέα γραμμή παραγωγής προστίθεται για λογαριασμό του δεύτερου «ετοιμοπόλεμου» SUV μοντέλου της Skoda, λόγω της αυξημένης ζήτησής του στις κατά τόπου αγορές της Ευρώπης –και όχι μόνο. Έτσι, η «σύνθεση» του Karoq, του μικρότερου Sport Utility Vehicle της Τσέχικης εταιρείας, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της τελευταίας θα γίνεται εφεξής και στο κεντρικό εργοστάσιο της Skoda επί τσέχικου εδάφους που βρίσκεται στην πόλη Mlada Boleslav, παράλληλα με την κατασκευή του, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να «τρέχει» από τον περασμένο Ιούλιο, στην «περιφερειακή» της μονάδα που με τη σειρά της έχει την έδρα της στην ομώνυμη πόλη της περιφέρειας Kvasiny.

Έτσι, στην πόλη Mlada Boleslav, η Skoda θα κατασκευάζει από εδώ και στο εξής τέσσερα στο σύνολο μοντέλα της: τα Karoq, Fabia, Rapid και Octavia. Σε αυτή και μόνο τη μονάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Τσέχων, έτοιμα προς παράδοση θα «βγαίνουν» από τη νεοσύστατη αυτή αλυσίδα παραγωγής περί τα 320 αντίτυπα του μικρού SUV μοντέλου τους. Αξίζει, τέλος, σημειωθεί πως για το σύνολο των περασμένων 12 μηνών η συνολική παραγωγική δυναμική της εν λόγω μονάδας ανήλθε στα 547.000 οχήματα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ