top icon
Επικαιρότητα

Το «Κέντρο Κλασικών Αυτοκινήτων» της Jaguar Land Rover

Η «επιστροφή» στην πρότερη κατάσταση κάθε κλασικού μοντέλου της βρετανικής εταιρείας είναι μια πολύ «λεπτή» διαδικασία. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες της JLR.

Ένα μόλις χρόνο μετά τα εγκαίνια του επίσημου τμήματος… αναστήλωσης των κλασικών της μοντέλων (Jaguar Land Rover Classic), η βρετανική εταιρεία μας αποκαλύπτει σήμερα το χώρο στον οποίο από εδώ και στο εξής θα πραγματοποιούνται όλες  οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των εν λόγω οχημάτων. Με συνολική επιφάνεια 150.000 τ.μ., οι εν λόγω εγκαταστάσεις έχουν την έδρα τους στο Coventry της Μ. Βρετανίας αποτελώντας, σύμφωνα με την JLR, «τον μεγαλύτερο χώρο πωλήσεων, κατασκευής και αποκατάστασης οχημάτων αυτού του είδους».  

Όπως ανακοινώθηκε, κάθε κλασσικό αυτοκίνητο που περνά από τις πύλες του Classic Works περνά από ενδελεχή έλεγχο 121 σημείων με την αρωγή 80 εξειδικευμένων ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίοι στα τέλη του χρόνου θα αυξηθούν στους 120.

Κάτω από τη στέγη του Classic Works εκτίθεται αυτή τη στιγμή πάνω από 500 κλασσικά οχήματα των Jaguar και Land Rover. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να «δανειστούν» για λίγη ώρα μερικά από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της JLR προκειμένου να τα οδηγήσουν σε επιλεγμένες διαδρομές.

Περιηγηθείτε και εσείς στους χώρους του Classic Works της JLR στην ενότητα Περισσότερες Φωτογραφίες που ακολουθεί._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ