top icon
Επικαιρότητα

Κουπέ έκδοση της «7άρας» ετοιμάζει η BMW

Η αντίστοιχη πρόταση της Mercedes δεν θα μπορούσε για πολύ ακόμα να μείνει αναπάντητη από τον αιώνιο αντίπαλο της.

Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές προερχόμενες από το εσωτερικό της Βαυαρικής εταιρείας, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg μεταδίδει σήμερα πως το αργότερο μέχρι το 2019 η BMW αναμένεται να παρουσιάσει μια κουπέ έκδοση της νέας Σειράς 7 σε μια προσπάθεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε μια τόσο ειδική κατηγορία οχημάτων.

Η παρουσίαση της νέας «8άρας», όπως πιθανόν να ονομάζεται η κουπέ παραλλαγή της «7άρας», αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού πλάνου της BMW στο άνω άκρο της γκάμας της. Εκεί, δηλαδή, όπου η Mercedes προτάσσει σήμερα, δίπλα ακριβώς από την «κλασσική» 4θυρη S-Class και μια κουπέ εκδοχή της. Ας μην ξεχνάμε πως από την επόμενη κιόλας χρονιά, η εμπορική πίεση που αναμένεται να δεχθεί η λιμουζίνα των Βαυαρών της BMW αναμένεται να ενταθεί με την παρουσίαση του νέου Α8 της Audi.

Σύμωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, εκτός από την πιο σπορτίφ αυτή «7άρα», η BMW φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα από σήμερα και τον αντίπαλο της… Maybach._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ