top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Outlander PHEV

Ορόσημο 10.000 πωλήσεων στη Νορβηγία

Τρία χρόνια μετά την πρώτη παράδοση σε Ολλανδούς πελάτες τον Οκτώβριο του 2013, το Outlander PHEV της Mitsubishi Motors –που παραμένει το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα στην Ευρώπη– συνεχίζει τη δυναμική πορεία του με το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, τα αποτελέσματα πωλήσεων που πέτυχε η Mitsubishi Motors Νορβηγίας είναι ασυναγώνιστα, όπως επιβεβαιώνει η παράδοση του 10.000ού Outlander PHEV από το 2014 που ξεκίνησαν οι πωλήσεις σε αυτή τη χώρα.

Παρά το μικρό μέγεθος της αγοράς (περίπου 150.000 οχήματα το χρόνο), η επίδοση αυτή λέει πολλά για την πρόταση αξίας που αντιπροσωπεύει το Outlander κυρίως σε μία αγορά όπου ηλεκτρικά, υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από τις τοπικές αρχές βάσει μιας σταθερής μακροπρόθεσμης περιβαλλοντικής στρατηγικής.

Επιπλέον, η απουσία τοπικών κατασκευαστών στη Νορβηγία δημιουργεί ένα ανοιχτό περιβάλλον αγοράς, όπου η Προϊοντική Αξία (Product value) και η Αξία Μάρκας (Brand value) είναι κύριοι πόλοι έλξης για υποψήφιους πελάτες με ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το Outlander PHEV της MMC.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ