top icon
Επικαιρότητα

To μυστικό ρεκόρ του Volvo S60 Polestar στο ‘Ring (video)

Το σουηδικό σεντάν είχε σπάσει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία των 4θυρων αυτοκινήτων στο Nurburgring την περασμένη χρονιά.

Η Volvo αποφάσισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ρεκόρ που πέτυχαν στο Nurburgring το 2016 οι δοκιμαστές της Cyan Racing Team -της ομάδας που «επιμελείται» των αυτοκινήτων του Σουηδού κατασκευαστή που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού- με το πολιτικό S60 Polestar. Όπως μας γνωστοποιούν σήμερα οι άνθρωποι της Volvo, το σουηδικό σεντάν είχε καταφέρει να σταματήσει το χρονόμετρο στα 7 λεπτά και 51,110 δλ. κατακτώντας προσωρινά το σχετικό ρεκόρ. Και λέμε «προσωρινά», μιας και αργότερα το στέμμα πέρασε στην Alfa Romeo Giulia QV που ολοκλήρωσε τον Σεπτέμβριο του 2016 έναν πλήρη γύρο στην Πράσινη Κόλαση σε χρόνο 7 λεπτών και 32 μόλις δλ.  

Θυμίζουμε πως η ιταλική μπερλίνα της Alfa Romeo κινείται από έναν  υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 2,9 λίτρων με απόδοση 505 ίππων και το πρόσφατα ανανεωμένο και 4κίνητο ασφαλώς Volvo S60 Polestar από έναν 2λιτρο 4κύλινδρο με απόδοση 362 ίππων, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ