top icon
Επικαιρότητα

Νέα διάκριση για το Fiat Fullback στη Ρωσία

Το pick-up της Fiat Professional κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου στην κατηγορία Επαγγελματικά και Pick-up Οχήματα στη Ρωσία.

Η αγορά της Ρωσίας είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς η κατηγορία των pick-up αποτελεί το 10% στις πωλήσεις των επαγγελματικών αυτοκινήτων. Το Fullback θα είναι πρωταγωνιστής στο Orlyonok στις 21 Ιουνίου για τον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross που επιστρέφει ξανά στη Ρωσία μετά το 2012. Το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου στην κατηγορία των επαγγελματικών και pick up οχημάτων απένειμαν στο Fullback, το νέο pick up της Fiat Professional, οι 15.000 αναγνώστες του γνωστού ρωσικού περιοδικού Za Rulyom (Πίσω από το τιμόνι). Τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή ήταν τρία: Εξοπλισμός, σχεδιασμός και πρακτικότητα.

Το περιοδικό διοργανώνει κάθε χρόνο τα βραβεία Grand Prix όπου διακρίνονται τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα. Φέτος, 54 νέα αυτοκίνητα ανταγωνίστηκαν σε 11 κατηγορίες για να λάβουν το πολυπόθητο βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς. Η διάκριση αυτή για το Fullback έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη διάκριση που είχε λάβει στη Γαλλία, όπου οι αναγνώστες του περιοδικού 4×4 Magazine του απένειμαν το βραβείο Pick-up της Χρονιάς 2017. Το Fullback είναι το κεντρικό αυτοκίνητο του επίσημου στόλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross, όπου η Fiat Professional είναι Επίσημος Χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά δίπλα στον κορυφαίο αναβάτη Τόνι Καϊρόλι.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ