top icon
Επικαιρότητα

Νέες φωτογραφίες του Land Rover Discovery

Με την πρεμιέρα του μοντέλου να πραγματοποιείται σε λίγες μέρες στο Παρίσι, η βρετανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα νέο «υλικό».

Σχεδιαστικά, το νέο Discovery φαίνεται να απαρνείται εν μέρει την τετραγωνισμένη λογική το παρελθόντος υιοθετώντας αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Discovery Vision του 2014. Χωρίς να έχει επισήμως ανακοινωθεί κάτι σχετικό με τα μηχανικά μέρη που θα το συνοδεύουν, βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως κάτω από το καπό θα συναντάμε τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα της οικογένειας Ingesium της JLR, καθώς και δύο ακόμα 3λιτρους κινητήρες με 6 κυλίνδρους σε διάταξη V, έναν ντίζελ και έναν βενζίνης.

Το πλαίσιο του νέου 7θέσιου Discovery θα είναι αυτοφερόμενο με αρκετά τμήματά του να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Όπως είναι ήδη γνωστό, το «σασί» του βρετανικού SUV, που επισήμως θα δούμε στα τέλη του μήνα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα προέρχεται από το Range Rover, ενώ αργότερα οι Βρετανοί σκοπεύουν να παρουσιάσουν μια ακόμα εκδοχή του μοντέλου, εκτός από τη γνωστή Sport, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί ένα σκαλί πιο χαμηλά σε σχέση με την τελευταία.

Στο νεότερο φωτογραφικό… update της Land Rover, τα νέο Discovery εμφανίζεται να επιδεικνύει τις off road δυνατότητες του κινούμενο σε χιονισμένες, παγωμένες αλλά και λασπώδεις, μεταξύ άλλων, επιφάνειες. Στο ίδιο μήκος κύματος και για να ολοκληρωθεί ιδανικά το πάζλ, η βρετανική μας παρουσιάζει το καμουφλαρισμένο πρωτότυπό της και στην άσφαλτο, τόσο σε αστικό περιβάλλον, όσο και στον ανοιχτό δρόμο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ