top icon
Επικαιρότητα

Ο Jim Hackett νέος CEO της Ford

Ο Jim Hackett είναι ο νέος Πρόεδρος & CEO της Ford Motor Company, διαδεχόμενος τον Mark Fields, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο Hackett θα αναφέρεται στον Bill Ford (Executive Chairman) και θα ηγηθεί της μεταμόρφωσης της εταιρείας.

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ο Jim Hackett αναλαμβάνει το αξίωμα του president & CEO. Επίσης εξήγγειλε σημαντικές παγκόσμιες οργανωτικές αλλαγές με σκοπό την ενίσχυση της βασικής αυτοκινητιστικής δραστηριότητας της εταιρείας και την επιτάχυνση μιας στρατηγικής αλλαγής για αξιοποίηση των αναδυόμενων ευκαιριών. Ο Hackett, 62 ετών, έχει μακρά ιστορία καινοτομιών και επιχειρηματικών επιτυχιών ως CEO της Steelcase, Προσωρινός Athletic Director στο Πανεπιστήμιο του Michigan και executive chairman του Ford Smart Mobility LLC από το Μάρτιο του 2016.

Ο Hackett θα αναφέρεται στον Bill Ford (Executive Chairman) και θα ηγηθεί των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της Ford με τους 202.000 εργαζόμενους. Διαδέχεται τον Mark Fields, 56 ετών, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει από τη Ford μετά από επιτυχημένη καριέρα 28 ετών με την εταιρεία. Ο Hackett, μαζί με τον Bill Ford, θα εστιάσουν σε τρεις προτεραιότητες: Ενίσχυση λειτουργικής απόδοσης, εκσυγχρονισμός των δραστηριοτήτων της Ford και μεταμόρφωση της επιχείρησης για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ