top icon
Επικαιρότητα

Οι ποδοσφαιριστές της Bayern παραλαμβάνουν τα νέα τους Audi

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, μας και η σχέση ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό σωματείο της Bayern Μονάχου και την Audi χρονολογείται από το 2002. 

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ingolstadt, στην έδρα της γερμανικής Audi, τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Bayern Μονάχου παρέλαβαν τα ολοκαίνουργια τετράτροχά τους για τη νέα σεζόν. Με την ευκαιρία, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που για μια ακόμα φορά κατάφεραν τη χρονιά που μας πέρασε να αποσπάσουν το στέμμα του Πρωταθλητή, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη γνώριμη μονάδα παραγωγής οχημάτων της Audi (σ.σ.: η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη), από την οποία το 2016 «βγήκαν» συνολικά 592.337 αντίτυπα των Α3, Α4, Α5 και Q2.

Για μια ακόμα φορά, τα RS6 Avant ανακηρύχτηκε ως η δημοφιλέστερη επιλογή, με πέντε στο σύνολο ποδοσφαιριστές της ομάδας,, ανάμεσα στους οποίους οι Mats Hummels, Jérôme Boateng και Thiago Alcántara, να το επιλέγουν για τις καθημερινές και όχι μόνο μετακινήσεις τους. Από ένα Q7 και SQ7 TDI πήραν αντίστοιχα οι Thomas Muller και Frank Liberty. Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας, Jupp Heynckes, επέλεξε ένα SQ5, με τον Felix Götze να διαλέγει την πιο… ταπεινό μοντέλο της γκάμας σε σχέση με τα παραπάνω: ένα A3 Sportback._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ