top icon
Επικαιρότητα

Opel Mokka: Ανανεωμένο στη Γενεύη

Η ανανεωμένη εκδοχή του Opel Mokka κάνει πρεμιέρα του τον επόμενο μήνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το ανανεωμένο μικρό crossover της γερμανικής εταιρείας υιοθετεί μια πιο έντονη σχεδίαση του αμαξώματος, που χαρακτηρίζεται από μια οριζόντια γρίλια στη μάσκα του, με σχήμα φτερού. Το μοντέλο θα έχει και μια σειρά από νέα χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το κόκκινο, καθώς επίσης και νέα φώτα ημέρας LED. Στο εσωτερικό το ταμπλό έχει ανανεωθεί, ενώ πολλά κουμπιά έχουν καταργηθεί και ενσωματωθεί στο σύστημα infotainment.

Κάτω από το καπό, το Opel Mokka Χ αποκτά έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1.4 λίτρων με 152 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Ο κινητήρας βενζίνης θα προσφέρεται παράλληλα με τα ήδη διαθέσιμα turbodiesel των 1.6 λίτρων, ισχύος 110 και 136 ίππων. Μια άλλη καινοτομία αντιπροσωπεύεται από την κάμερας Opel Eye, η οποία τώρα διαθέτει μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερη επεξεργασία εικόνας.

Η Opel έχει κάνει μια σειρά από αναβαθμίσεις στο σύστημα Assistant Traffic Sign, ενώ πλέον μπορεί να αποκτηθεί και με τα συστήματα Following Distance Indication, Forward Collision Alert και Lane Departure Warning. Το ανανεωμένο μοντέλο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ