top icon
Επικαιρότητα

Πλήρης αποκάλυψη για την Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

Η τέταρτη κατά σειρά δημιουργία της βρετανικής εταιρείας με τον ιταλικό σχεδιαστικό οίκο μπαίνει σε περιορισμένη παραγωγή 99 μόλις αντιτύπων.

Μετά την αντίστοιχη Vanquish Speedster, αυτό το… ανορθόδοξο 2θεσιο και 2πορτο στέισον βάγκον/shooting brake της Aston Martin είναι το τέταρτο κατά σειρά «ειδικό μοντέλο» το οποίο κατασκευάζουν οι άνθρωποι από τη Gaydon της Μ. Βρετανίας σε συνεργασία με τον οίκο Zagato –τα άλλα δύο είναι η Coupe, που είδαμε το 2016 και η Volante.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό των δύο εταιρειών, θα κατασκευαστούν 325 συνολικά αυτοκίνητα, 99 Coupe, 99 Shooting Brake, 99 Volante και μόλις 28 Speedster.

Όπως είναι αντιληπτό, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός θα κοστίσει κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα στους τυχερούς ιδιοκτήτες των ως άνω «κοσμημάτων» των Zagato και Aston Martin. Στη Μ. Βρετανία, οι Volante και Coupe δημιουργίες της ιταλο-βρετανικής συμμαχίας κοστίζουν περί το μισό εκατομμύριο στερλίνες, η Speedster τα διπλάσια, ενώ η Shooting Brake κοντά στις «μόλις» 650.000.

Όλες, πάντως, βασίζονται στο δάπεδο της Vanquish S χρησιμοποιώντας τον 5λιτρο V12 κινητήρα ατμοσφαιρικό κινητήρα της Aston Martin, που για την περίσταση αποδίδει 30 επιπλέον ίππους σε σχέση με τον «βασικό».

Δείτε, ή καλύτερα ονειρευτείτε, τις μοναδικές αυτές δημιουργίες στο image gallery που ακολουθεί._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ