20 Μαρ 2017

Ποιο ήταν το καλύτερο περίπτερο στη φετινή Γενεύη;

Η πάντοτε εκλεκτική στο γούστο της Bugatti απέσπασε το βραβείο του καλύτερου από πλευράς αισθητικής εκθέτη στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης, οι πύλες του οποίου έκλεισαν χθες το βράδυ.

Το βραβείο του καλύτερου περιπτέρου, το οποίο απονέμεται σε έναν και μόνο κατασκευαστή εδώ και 14 χρόνια από το Club de publicité et de communication de Genève (CPG), απέσπασε φέτος η Bugatti παρά το γεγονός ότι στο σχετικό εκθεσιακό της χώρο ενετίθετο μόλις ένα αυτοκίνητο. Και μάλιστα, όχι όποιο κι όποιο, αλλά η πρώτη «ολοκληρωμένη» Chiron, η οποία μέσα στις προσεχείς ημέρες θα παραδοθεί στον τυχερό και ευκατάστατο, ασφαλώς, ιδιοκτήτη της. Στη σχετική τους ανακοίνωση, τα μέλη της CPG αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Οι κριτές βρήκαν τη σχεδίαση του περιπτέρου αποτελεσματική παρά τον περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Η ποιότητα της κατασκευής και οι λεπτομέρειες του περιπτέρου απεδείχθησαν ιδιαίτερα πειστικές».

Το 2016 το βραβείο Creativity Award είχε αποσπάσει η Bentley. Δηλαδή, μια ακόμα εταιρεία του Ομίλου VW. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η σχετική διάκριση είχε απονεμηθεί στις Mercedes (2015) και Opel (2014)._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες: