top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για την BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre

Μια επετειακή έκδοση της ανοιχτής BMW M4 που αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο ξεσκούφωτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που «φορούσε» τα λογότυπα του M Division.

Το 1988, η BMW M GmbH παρουσίασε το πρώτο «ξεσκούφωτο» μοντέλο της το οποίο κοσμούνταν από το μαγικό γράμμα «M» και σήμερα, 30 χρόνια μετά, οι Βαυαροί φέρνουν στο φως μια επετειακή έκδοση της Μ4 Convertible, η οποία θα κατασκευαστεί, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν, σε μόλις 300 αντίτυπα.

Η BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre εφοδιάζεται με το «πακέτο» M Competition Package, στο οποίο περιλαμβάνεται η σπορ εξάτμιση του M Division, η «προσαρμοζόμενη» ανάρτηση του εν λόγω «παραρτήματος» καθώς κι ένα σύστημα ελέγχου της δυναμικής συμπεριφοράς του αμαξώματος με ακόμα πιο σπορτίφ «καλιμπράρισμα». Κάτι που συμβαίνει για την περίσταση και με το Active M μπλοκέ διαφορικό.

Διαβάστε επίσης: Πρόωρο τέλος για την BMW M3 (F80) λόγω ρύπων

Η συγκεκριμένη έκδοση κινείται φυσικά από τον 3λιτρο straight-six κινητήρα της BMW, ο οποίος αποδίδει χάρη στη φροντίδα του Competition Package 450 ίππους.

Όπως ανακοινώθηκε, η M4 Convertible Edition 30 Jahre θα διατίθεται σε δύο ξεχωριστές εξωτερικές αποχρώσεις –τις Macao Blue και Mandarin II- σε συνδυασμό με 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος στην απόχρωση Orbit Grey.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέσιμες είναι τριών ειδών δερμάτινες επενδύσεις, καθώς και το καθιερωμένο από αντίστοιχες εκδόσεις «ταμπελάκι» με την αρίθμηση της έκδοσης που ξεκινά από το 1 και καταλήγει, φυσικά, στο 300._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ