top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το SsangYong XAVL concept

Ένα ακόμα πρωτότυπο από την SsangYong στην κατηγορία των SUV μοντέλων.

Επί της ουσίας, πρόκειται για την εξέλιξη του πρωτοτύπου XAV το οποίο η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά το 2015 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου τη Φρανκφούρτης. Το νέο XAVL (eXciting Authentic Vehicle Long) θα είναι 7θέσιο αντλώντας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι οι δημιουργοί του, τη σχεδιαστική του έμπνευση από το… αξέχαστο Korando, το οποίο πωλούνταν από το 1996 έως και το 2006. Οι Κορεάτες σημειώνουν πως το XAVL θα διαθέτει χαρακτηριστικά που συναντώνται στα mainstream μοντέλου της SUV κατηγορίας, αλλά και γνωρίσματα που βρίσκει κανείς σε MPV προτάσεις.

Το εσωτερικό του αναμένεται να είναι αρκετά… προχωρημένο, με την κεντρική οθόνη και τον φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων εμπρός από τον οδηγό να δεσπόζουν στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Σε ότι αφορά στην καρδιά του XAVL, η SsangYong προαναγγέλει δύο μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και ένα ντίζελ, χωρίς ωστόσο να υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν στις τεχνικές περγαμηνές τους.

Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου, η οποία δεν αναμένεται στους δρόμους νωρίτερα από το 2020, θα τοποθετείται πάνω από το νέο Korando και χαμηλότερα από το επερχόμενο επίσης Rexton._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ