top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών οι νέες Porsche 718 Cayman και Boxster GTS

Η αποκάλυψη των εκδόσεων GTS των δύο κεντρομήχανων μοντέλων αναμένεται πριν το πέρας της χρονιάς που διανύουμε.

Με τα πρωτότυπα των δύο μοντέλων να συνεχίζουν τις καθιερωμένες δοκιμές εξέλιξής τους, οι πρώτες πληροφορίες για τις εκδόσεις GTS των 718 Cayman και 718 Boxster αφορούν –τι άλλο;- την κινητήρια δύναμη, που φυσικά δεν θα είναι άλλη από μια αναβαθμισμένη σε απόδοση και ηχητική εκδοχή του γνωστού πλέον επίπεδου 4κύλινδρου κινητήρα των 2,5 λίτρων της Porsche, που γνωρίσαμε στις εκδόσεις S.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ισχύς του ως άνω συνόλου θα ανέλθει και στις δύο περιπτώσεις κοντά στους 380 ίππους. Αμφότερες θα προσφέρονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με το γνωστό «διπλόδισκο» PDK των Γερμανών, ενώ σημαντικές αναβαθμίσεις αναμένονται στην ανάρτηση PASM (Porsche Active Suspension Management) τόσο σε σχέση με τη σκληρότητά τους, όσο και με το ύψος της.

Χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η πρεμιέρα των 718 Cayman και Boxster GTS θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο στα πλαίσια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Λ. Άντζελες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ