top icon
Επικαιρότητα

Πρόσβαση σε όλα τα μοντέλα της Porsche με μηνιαία συνδρομή

Το πρόγραμμα Porsche Passport, που από τον προσεχή κιόλας Νοέμβριο θα τεθεί πιλοτικά σε ισχύ αποκλειστικά στην πόλη της Ατλάντα των ΗΠΑ, δίνει σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα να οδηγήσουν χωρίς όριο χιλιομέτρων ένα πλήθος μοντελων από τη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή. Αρκεί, φυσικά, να καταβληθεί η δέουσα συνδρομή.

Η γερμανική εταιρεία εισάγει σε λίγες μέρες από σήμερα το προωθητικό πρόγραμμα Porsche Passport στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και αρχικά στην πόλη της Ατλάντα, παρέχοντας στα μέλη που θα εγγραφούν σε αυτό μια ευέλικτη, όπως η ίδια η εταιρεία τα χαρακτηρίζει, πρόσβαση σε όλους τους τύπους οχημάτων της γκάμας Porsche μέσω της απλής χρήσης της σχετικής εφαρμογής (app).

Το πρόγραμμα μηνιαίων συνδρομών της Porsche προσφέρει τη δυνατότητα διαρκούς εναλλαγών οχημάτων, χωρίς όριο διανυθέντων χιλιομέτρων, αλλά και άμεση πρόσβαση στα κατ' απαίτηση οχήματα, τα οποία ανέρχονται έω και τα 22. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως το όλο εγχείρημα λαμβάνει σάρκα και οστά σε συνεργασία με την εταιρεία Clutch Technologies, LLC.

«Σύμφωνα με το πλάνο Strategy 2025, φιλοδοξούμε να πρωτοστατήσουμε στη νέα εποχή ανταποκρινόμενη ως εταιρεία στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Μέρος της στρατηγικής μας αυτής είναι και η κάλυψη της απαίτησης των πελατών μας να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά μας μέσα από νέους τρόπους και διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και ΔΣ της Porsche Β. Αμερικής, Klaus Zellmer.  

Επί της ουσίας, το Porsche Passport προσφέρει δύο –σε πρώτη φάση- πακέτα: το Launch και το Accelerate. Στην πρώτη περίπτωση, με μηνιαία συνδρομή 2.000 δολαρίων, ο πελάτης θα μπορεί να οδηγήσει έως και 8 διαφρετικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, ανάμεσα στα οποία είναι η 718 Boxster και Cayman S, η Macan S και η Cayenne. Με επιπλέον 1.000 ευρώ το μήνα στο πακέτο Accelerate, η πρόσβαση ανεβαίνει στα 22 μοντέλα, ανάμεσα στα οποία είναι οι 911 Carrera S,  Panamera 4S, Macan GTS και Cayenne S E-Hybrid.

Για να γίνει κανείς μέλος του Porsche Passport θα χρειαστεί να καταβάλει εφάπαξ 500 δολάρια. Αξίζει να προσθέσουμε πως με τη μηνιαία συνδρομή ύψους 2.000 ή 3.000 δολαρίων, ο οδηγός-μέλος έχει καλύπτεται πλήρως σε οτιδήποτε αφορά στην ασφάλιση και το κόστος συντήρισης του οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Clutch Technologies, LLC θα διαχειρίζεται την αλληλεπίδραση των πελατών στην υπάρχουσα πλατφόρμα που έχει η ίδια έχει εξελίξει για λογαριασμό της Porsche. Τυχόν επέκταση του προγράμματος Porsche Passport σε άλλες πόλεις ή χώρες θα εξεταστεί στο μέλλον ανάλογα με την επιτυχία ή του όλου εγχειρήματος στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως αντίστοιχα προγράμματα προσφέρουν τόσο η Audi, όσο και η Volvo (Audi on Demand και Care by Volvo)._Χ.Α.    

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ