top icon
Επικαιρότητα

Πρώτες φωτογραφίες της νέας 3θέσιας McLaren

Η βρετανική εταιρεία αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου hyper-GT που προς το παρόν «κρύβεται» επιμελώς κάτω από το σώμα μιας μεταποιημένης 720S.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ultimate Series των Βρετανών της McLaren, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019, φέρει αυτή τη στιγμή την κωδική  ονομασία BP-23 (Bespoke Project 2 3-Seater), όπως κατ’ αποκλειστικότητα σας είχαμε αποκαλύψει στις 22 Σεπτεμβρίου με σχετική ανάρτησή μας όταν ο φωτογραφικός φακός των κατασκόπων μας εντόπισε ένα μυστηριώδες πρωτότυπο δοκιμών να κάνει γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το νέο αυτό hyper-GT με την 3θέσια, αλά F1, διάταξη καθισμάτων θα είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην ιστορία της η McLaren.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αγωνιστικές βλέψεις δεν υπάρχουν. Έτσι, το κορυφαίο αυτό κουπέ μοντέλο της McLaren θα κατασκευαστεί σε μόλις 106 «πολιτικά» αντίτυπα, ακριβώς όπως συνέβη και στην περίπτωση των αντίστοιχων εκδόσεων της F1 από το 1993 έως το 1998.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να έχουν στη διάθεσή τους ένα πολυτελές κουπέ, με μοναδικά χαρακτηριστικά, υψηλή απόδοση και κορυφαίες επιδόσεις –ένα grand tourer για χρήση στο δρόμο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Andy Palmer.

Την κίνηση, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα παρέχει ένα υβριδικό «πακέτο» αποτελούμενο από έναν 4λιτρο V8 κινητήρα τούρμπο και έναν ηλεκτροκινητήρα. Προς το παρόν, δεν αποκαλύπτονται στοιχεία που να αφορούν στην απόδοση, ωστόσο βέβαιο πρέπει να θεωρείται, με δεδομένες τις υποσχέσεις περί «κορυφαίων επιδόσεων» των Βρετανών, ότι η τελευταία θα ξεπερνά εκείνη της McLaren P1.

Η τιμή κάθε αντιτύπου θα υπερβαίνει με βάση τις υπάρχουσες πηγές τα 2 εκ. ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ