top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από το νέο Hyundai Kona

Η κορεάτικη εταιρεία αποκαλύπτει σήμερα το όνομα αλλά και ένα μικρό μόλις τμήμα της μορφής του νέου μικρού crossover μοντέλου της που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Nissan Juke.

Προς το παρόν, πέρα από το όνομα, το οποίο προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή του νησιού της Χαβάης(!), η Hyundai αποκαλύπτει ένα μικρό μόλις μέρος από το νέο της crossover, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο καλοκαίρι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κορεάτες στο λιτό δ.Τ. που διένειμαν σήμερα μαζί με το «σκοτεινό», πλην όμως ενδεικτικό της σχεδιαστικής  φιλοσοφίας του μοντέλου,  φωτογραφικό υλικό, το νέο Kona είναι ένα πολύ σημαντικό για την εταιρεία μοντέλο καθώς αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της φίρμας σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες «συνομοταξίες» οχημάτων σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, πολύ περισσότερο δε στη γηραιά ήπειρο, στα πλαίσια της οποίας οι πωλήσεις των αυτοκινήτων του είδους αναμένεται να ανέλθουν σε ετήσια βάση έως το 2020 στις 2,3 εκ. μονάδες.

Στόχος της Hyundai είναι να καταφέρει να αναδειχτεί έως το 2021 ως ο Νο1 κατασκευαστής οχημάτων από την Ασία στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς, επίδοση η οποία αναμένεται να βοηθηθεί αρκετά από την έλευση του «μικρού» Kona._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ