top icon
Επικαιρότητα

Το πρωτότυπο e-Survivor της Suzuki στο Τόκιο

Ένα πρωτότυπο που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του X-90 θα δούμε τον επόμενο μήνα να αποκαλύπτεται στο Τόκιο από το στρατόπεδο της Suzuki. 

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του eSurvivor. Όπως μαρτυρά και η ονομασία του, πρόκειται για ένα περιπετειώδες off road ανοιχτό και ηλεκτρικό για την περίσταση πρωτότυπο, που αποτελεί προς το παρόν μία ακόμα ενδιαφέρουσα σπουδή των ανθρώπων της Suzuki στην κατηγορία των εκτός δρόμου οχημάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά του, το αυξημένο ύψος από το έδαφος, οι μεγάλοι τροχοί, οι πολύ μικροί πρόβολοι, οι διαφανείς πόρτες και φυσικά η απουσία οροφής.  Πληροφορίες για τον έναν ή και παραπάνω ηλεκτροκινητήρα που θα το κινούν, προς το παρόν δεν υπάρχουν.

Στο εσωτερικό εντύπωση προκαλούν το πηδάλιο, το οποίο κοσμείται από μια οθόνη LED, ενώ πίσω από τη στεφάνη υπάρχουν δύο paddles που επιτελούν χρέη φρένου και γκαζιού. Τα καθίσματα έχουν ενσωματωμένα ηχεία στα προσκέφαλα, καθώς και σύστημα κλιματισμού, ενώ οι ζώνες ασφαλείας είναι πέντε σημείων.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μόλις το νέο Suzuki e-Survivor παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ