top icon
Επικαιρότητα

Shooting Brake έκδοση για τη νέα Porsche Panamera

Η πρακτικότερη εκδοχή της, ούτως ή άλλως, ιδιαίτερης Porsche Panamera, βρίσκεται προ των πυλών.

Επί της ουσίας, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από την στέισον βάγκον εκδοχή του γερμανικού μοντέλου που με την ιδιότυπη σχεδίαση του πίσω μέρους, επιχειρεί να προσθέσει πολύτιμους… πόντους στον τομέα της πρακτικότητας. Ελπίζουμε και σε εκείνον της αισθητικής. Από το «ελαφρύ» καμουφλάζ του αυτοκινήτου, το οποίο «πιάστηκε» σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο μαζί με την… κανονική Panamera, αντιληπτές από την πρώτη κιόλας ματιά είναι οι επιρροές από το πρωτότυπο Sport Turismo που είδαμε για πρώτη φορά το 2012 στην Έκθεση του Παρισιού.

Προς το παρόν, δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία αναφορικά με το ποιο θα είναι οι κινητήρες των νέων Panamera, πεντάθυρων και shooting brake, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους στα τέλη της χρονιάς ή το αργότερο μέσα στους πρώτους μήνες του 2017.

Εκτός από τους ανανεωμένους σε προδιαγραφές και απόδοση V6 και V8 κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει και υβριδικές εκδόσεις σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί η… καθαρή προσπάθεια των Γερμανών της Porsche που ξεκίνησε με την Cayenne._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ