top icon
Επικαιρότητα

Skoda: συνεργασία με το Cirque du Soleil

Η τετραετής συμφωνία συνεργασίας της τσεχικής εταιρείας με το διάσημο καλλιτεχνικό τσίρκο Cirque du Soleil ανοίγει στη Skoda πλείστες νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση νέων υποψηφίων πελατών.

Το Cirque du Soleil έχει μία παγκόσμια βάση θαυμαστών, με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παραστάσεις του προσελκύουν έντεκα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Η ŠKODA θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας του Cirque du Soleil σε υπαίθριες διαφημίσεις, έντυπα προϊόντα, τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ και στη διαδικτυακή παρουσία του Cirque du Soleil. Η συνεργασία τετραετούς διάρκειας –μέχρι το 2021- περιλαμβάνει επίσης καμπάνιες μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας και αποκλειστικές εμπειρίες VIP, όπως εμπειρία από τα παρασκήνια, γνωριμία με τους καλλιτέχνες, αλλά και προωθητικές ενέργειες συνδεδεμένες με τη πόλη του Las Vegas. Οι ειδικοί της ψυχαγωγίας βρίσκονται στη σκηνή του Las Vegas με πολυάριθμα σόου τα τελευταία 20 χρόνια.

Μέσα από τις παραστάσεις του, το Cirque du Soleil μυεί το κοινό σε απαράμιλλους κόσμους με παγκοσμίου κλάσης ακροβατικά, εντυπωσιακές χορογραφίες και συναρπαστικούς χαρακτήρες που μαγεύουν και ψυχαγωγούν. Η Καναδική εταιρία ψυχαγωγίας δημιουργεί συνεχώς νέες παραστάσεις γεμάτες καινοτομίες παρουσιάζοντάς τες στις σκηνές όλου του κόσμου. Το Cirque du Soleil είναι από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ζωντανής ψυχαγωγίας.

Οι ιδρυτές της Skoda και του Cirque du Soleil είχαν πολλά κοινά. Οι πρωτοπόροι της μετακίνησης Václav Laurin και Václav Klement από τη Βοημία ξεχώρισαν με το πνεύμα καινοτομίας και τις αντισυμβατικές λύσεις, που τους βοήθησαν να ανοίξουν νέους τεχνολογικούς ορίζοντες. Το ίδιο ισχύει και για τον ιδρυτή του Cirque du Soleil, Guy Laliberté. Ξεκινώντας σαν μία ομάδα 20 πλανόδιων καλλιτεχνών το 1984, το Cirque du Soleil έμελλε να ανακαλύψει εκ νέου τις τέχνες του τσίρκου και να γίνει Νο1 παγκοσμίως στη ζωντανή ψυχαγωγία. Σήμερα, το Cirque du Soleil έχει πάνω από 4.000 εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων 1.300 καλλιτέχνες, από σχεδόν 50 διαφορετικές χώρες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ