top icon
Επικαιρότητα

Στα άδυτα του μουσείου της Porsche (+44 photos)

«Εισβάλλουμε» με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού στις αποθήκες του μουσείου της γερμανικής εταιρείας, στις οποίες η Porsche φυλά μερικά από τα πιο σπάνια τετράτροχα διαμάντια της.

Όλοι μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριο των 8 ευρώ προκειμένου να περιηγηθούν στις πάντοτε προσεγμένες εγκαταστάσεις του μουσείου της Porsche που βρίσκεται στο Zuffenhausen, ελάχιστοι είναι όμως αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα… απόκρυφά του μέρη, τα οποία αυτή τη στιγμή καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 9.000 τ.μ. και βρίσκονται λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κεντρικό κτήριο.

Φυλαγμένα σαν κόρη οφθαλμού μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα των επισκεπτών, ο Γερμανός κατασκευαστής διαθέτει σήμερα στην κατοχή του περί τα 575 αυτοκίνητα, τη στιγμή που ανά πάσα στιγμή στο μουσείο του δεν εκτίθενται περισσότερα από 90. Ανάμεσα στα σπάνια τετράτροχα διαμάντια που διαθέτει η πολυσυλλεκτική συλλογή των ανθρώπων της Porsche στις αποθήκες της μάρκας συμπεριλαμβάνονται πάνω από 160 αγωνιστικά μοντέλα, καθώς και μερικά πρωτότυπα, όπως η Cayenne Cabrio (!) για παράδειγμα, που ουδέποτε πήραν το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Δείτε και φυσικά απολαύστε το «αποκαλυπτικό» image gallery που ακολουθεί από τα άδυτα του μουσείου της γερμανικής εταιρείας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ