top icon
Επικαιρότητα

Στην Έκθεση της Γενεύης το ανανεωμένο VW Golf;

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής Auto Bild.

Η γερμανική εταιρεία φαίνεται πως φέρνει στην… επιφάνεια νωρίτερα απ΄ότι αναμενόταν το ανανεωμένο στα σημεία VW Golf. Σύμφωνα με το γερμανικό έντυπο, το ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή κιόλας Μάρτιο διαθέτοντας μικρές αισθητικές βελτιώσεις σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου. Μια από αυτές είναι και η υιοθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, κάτι που διέθετει μέχρι τώρα το «ηλεκτρικό» Golf.

Στο εσωτερικό, οι Γερμανοί θα επέμβουν σε χρώματα και υλικά κατασκευής σε ταμπλό και πόρτες, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που είδαμε στο Passat. Επίσης, πολύ πιθανό είναι η VW να λανσάρει στο ανανεωμένο Golf τη νέα γενιά του συστήματος infotainment που είδαμε στην Consumers Electronics Show στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ στο e-Golf Touch Concept.

Κοινό μυστικό είναι, επίσης, πως αμέσως μετά το ντεμπούτο του ανανεωμένου Golf, η VW θα αποκαλύψει την έκδοση παραγωγής του R400 Concept (φωτ.). Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν την κίνηση θα παρέχει η αναβαθμισμένη σε απόδοση εκδοχή του 2λιτρου TSI κινητήρα ή ο γνωστός από το Audi RS3 5κύλινδρος κινητήρας των 2,5 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, η γερμανική Auto Bild αναφέρει επίσης πως η απόδοση της κινητήριας μονάδας του Golf GTE plug-in hybrid θα ανέβει στα επίπεδα εκείνης του αντίστοιχου Passat. Κάτι που μεταφράζεται σε ισχύ 218 ίππων και μέγιστη ροπή της τάξης των 400 Nm.

Θυμίζουμε πως η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μέσω δηλώσεων του Διευθύνοντος Συμβούλου της, πως σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προβεί στην αντικατάσταση των κινητήρων 1.4 TSI και 1.6 TDI με δύο νέα μηχανικά σύνολα με χωρητικότητα 1.5 λίτρων._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ