top icon
Επικαιρότητα

Στην Έκθεση της Γενεύης και το νέο Audi A6 (+video)

Το Audi A6 έρχεται να προστεθεί στη ήδη μακρύ κατάλογο των νέων μοντέλων που θα δούμε σε λίγες μέρες από σήμερα στη Γενεύη.

Το νέο Audi A6 που θα δούμε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης γυρίζει και αυτό σελίδα ακολουθώντας εν πολλοίς τα σχεδιαστικά χνάρια που είδαμε στο Α8 και στο νέο A7 Sportback (εκτός κι αν τελικά οι Γερμανοί αποφασίσουν να κάνουν τη διαφορά!) σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί μεν ο γνώριμος σχεδιαστικός χαρακτήρας των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, αλλά συνάμα να ενισχυθεί και το σπορτίφ αισθητικό ταμπεραμέντο τους.

Ως εκ τούτου, μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί και η έκδοση S6, η οποία φημολογείται πως θα είναι διαθέσιμη με ντίζελ κινητήρα. Επίσης, στη γκάμα του Α6 θα προστεθεί και μια έκδοση Avant, ενώ από το 2019 και η «κακιά» RS6. Έως τότε, το 4θυρο Α6 θα είναι διαθέσιμο με 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες ντίζελ, ενώ το «παρών» θα συνεχίζει να δίνει η τελευταία εκδοχή του συστήματος τετρακίνησης της γερμανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Φρένο στον «επαναλαμβανόμενο σχεδιασμό» προαναγγέλλει η Audi

Δείτε στη συνέχεια το teaser βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο η Audi εν όψει της πρεμιέρας του νέου Α6 στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ