top icon
Επικαιρότητα

Στο φως και η έκδοση Sportsvan του νέου VW Golf

Η VW δε χρειάστηκε να περιμένει τα επίσημα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου προκειμένου να «αθροίσει» στη γκάμα του νέου Golf μια ακόμα έκδοση αμαξώματος.

Η MPV παραλλαγή του νέου Golf δανείζεται, όπως είναι φυσικό, όλα τα πρόσφατα σχετικά σχεδιαστικά γνωρίσματα της χάτσμπακ εκδοχής της σειράς, όπως είναι μεταξύ άλλων τα νέα φώτα ημέρας, η πιο «στενή» μάσκα, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και οι διαφορετικοί τροχοί. Στο εσωτερικό, ουδεμία (επίσης) έκπληξη, καθώς το νέο VW Golf Sportsvan ακολουθεί πιστά τα χνάρια των… χαμηλότερων μελών της οικογένειας  Golf διαθέτοντας επί τη ευκαιρία την τελευταία γενιά του ηχοσυστήματος Discover Pro, το οποίο πάει «πακέτο» με μια έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών.

Από εκεί και πέρα, η έκδοση Sportsvan είναι «προκοισμένη» με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καλούδια που άπτονται της ασφάλειας. Και δη, της ενεργητικής. Όπως είναι, για παράδειγμα, τα συστήματα Pedestrian Monitoring, Front Assist, City Emergency Braking, Traffic Jam Assist, Park Assist και Emergency Assist.

Σε ότι αφορά στις κινητήριες μονάδες, η VW περιορίζεται στις επίσημες ανακοινώσεις στη δήλωση ότι κάτω από το καπό του Golf Sportvan θα φιλοξενούνται τρεις TSI βενζινοκινητήρες, που θα διαθέτουν το γνωστό σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων Active Cylinder Management, καθώς και δύο TDI πετρελαιοκινητήρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γνωστοποιηθούν αμέσως μετά το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή μήνα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ