top icon
Επικαιρότητα

Tesla Model 3: 0-96 χλμ./ώρα σε 5,6 δλ.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα επίσημα στοιχεία που αφορούν στις τεχνικές περγαμηνές του πιο πολυσυζητημένου νέου μοντέλου της χρονιάς. 

Πολύς λόγος γίνεται για το επικείμενο ντεμπούτο του νέου Tesla Model 3. Και όχι άδικα, θα προσθέταμε, μιας και πρόκειται για το πρώτο πραγματικά προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικάνικης Tesla, μιας εταιρείας τις τύχες της οποίας διαχειρίζεται με περισσή μάλιστα… μαεστρία ο πάντοτε δραστήριος CEO της, Elon Musk. Σήμερα, με δύο μόλις μήνες να μας χωρίζουν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του, το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα στοιχεία που αφορούν μερικές μόνο από τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Model 3.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, το νέο Model 3 θα έχει μήκος 4,694 μ. τη στιγμή, για παράδειγμα, που το μεγαλύτερο Model S αγγίζει αισίως τα 4,98 μ. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα οποία αναρτήθηκαν και στον ιστότοπο https://model3ownersclub.com, το μεσαίο σεντάν των μόλις 35.000 δολαρίων της Tesla θα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 96 χλμ./ώρα σε χρόνο 5,6 δλ. εξασφαλίζοντας συγχρόνως μια αυτονομία άνω των 346 χλμ. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει με ποιες μπαταρίες θα επιτυγχάνεται η παραπάνω επίδοση αλλά και με πόσους ηλεκτροκινητήρες…

Από εκεί και πέρα, πληροφορούμαστε πως ο εμπρός και πίσω αποθηκευτικός χώρος του νέου Model 3 θα έχει συνδυαστική χωρητικότητα της τάξης των 396 λίτρων, ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει μια οθόνη αφής με διαγώνιο 15(!) ίντσες για τον έλεγχο των επιμέρους λειτουργιών του οχήματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα, οι πρώτες παραδόσεις δεν αναμένονται πριν τα μέσα του 2018._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ