top icon
Επικαιρότητα

Την Πέμπτη η πρεμιέρα του νέου Audi A7 Sportback

Μετά το νέο A8, η γερμανική εταιρεία προχωρά στην αποκάλυψη του νέου Audi A7 Sportback.

Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά του γερμανικού μοντέλου που για μια ακόμα φορά καλείται να αντιπαρατεθεί στην αρένα της παγκόσμιας αγοράς πολύ περισσότερο με τη Mercedes CLS και τη Σειρά 6 Gran Coupe της BMW και λιγότερο με την Porsche Panamera. Παρά το γεγονός ότι η teaser φωτογραφία δεν αποκαλύπτει και πολλά για τη μορφή των εξωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου, βέβαιο είναι πως οι στιλίστες της Audi δεν αναμένεται να προβούν σε σημαντικές διαφοροποιήσεις ακολουθώντας το γνώριμο, έως τώρα, σχεδιαστικό DNA της μάρκας.

Με το εμπρός μέρος να διαθέτει σαφείς αναφορές στο Α8, το νέο A7 Sportback θα συνεχίζει να υιοθετεί τη σχεδιαστική λογική του «4θυρου κουπέ» πατώντας πλέον στο δάπεδο MLB Evo του γερμανικού ομίλου, επιλογή που αναμένεται να έχει ευεργετικά οφέλη τόσο στον τομέα των χώρων, που αναμένονται βελτιωμένοι, όσο και σε εκείνον του βάρους.

Σε σχέση με τα μηχανικά μέρη, ακριβή στοιχεία δεν έχουν ακόμα δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, μολαταύτα σίγουρο είναι πως κάτω από το καπό του νέου A7 Sportback θα φιλοξενούνται οι κινητήριες μονάδες που είδαμε στο Α8 –πλην του «μεγάλου» W12.

Η πρεμιέρα του νέου Audi A7 Sportback είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο, 19/10._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ